9-12 de maig

TEATRO DE AÇÚCAR

La Isla Flotante

Dijous 9 de maig - 20:00
Divendres 10 de maig - 20:00
Dissabte 11 de maig - 20:00
Diumenge 12 de maig - 20:00
Durada: 55 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Text, direcció i interpretació: Marco Michelângelo & Martí Güell
Direcció d’actors: Gabriel F.
Música original: Marco Michelângelo
Direcció tècnica i il·luminació: Teatro de Açúcar
Escenografia i vestuari: Teatro de Açúcar
Fotografia: Eleonora Ferri & Gabriel F

Producció: Martí Güell & Teatro de Açúcar

Residència artística: Dantzagunea. Centro de Creación (Errenteria, Guipuzkoa, Euskadi)

http://www.teatrodeacucar.com/

#laislaflotante
#teatrodeacucar

L’ex-xèrif d’una minúscula illa decideix realitzar un concert per ensenyar al món l’existència de la seva terra natal. Per presentar l’esdeveniment, tocar un instrument o altre o simplement dir “bona nit”, contracta un exboxejador que estava exiliat a la mateixa illa. Després d’una llarga temporada escampant les memòries de l’illa pel món, aquest duo es presenta amb una gran fatalitat que contrasta amb la petita dimensió de la seva terra: l’illa ja no es troba.

Creant escenaris, històries i personatges en un saborós concert fictici, La Isla Flotante és una invitació a una jornada musical per diferents paisatges sonors.


Creada el 2007, la cia. és un centre d’investigació i producció d’espectacles amb dramatúrgia original i intens treball interpretatiu. Além do que se vê (2008), Adaptaçao (2013) i A vida impressa em xerox (2012) van rebre diverses nominacions al Premi SESC do Teatro Candango i van guanyar en les categories de Millor actriu, actor, dramatúrgia, escenografia i espectacle. En el currículum de la cia. també hi són els espectacles Movie about the City, Surf a Seco, Biograficçao i Naufragé(s), una coproducció entre el Teatro de Açúcar i La comedie de Saint Étienne (Francia). Els espectacles de Teatro de Açúcar exposen els seus temes de manera còmica, musical i estimulant, explorant la complexitat humana de manera biogràfica i alhora universal.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter