L'ANTIC TEATRE AL GREC 2019
24-28 de juliol

SOREN EVINSON

A Nation Is Born In Me

L'Antic al GREC 2019
Dimecres 24 de juliol - 20:00
Dijous 25 de juliol . 20:00
Divendres 26 de juliol - 20:00
Dissabte 27 de juliol - 20:00
Diumenge 28 de juliol - 20:00
Durada: 60 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Una proposta de l’Antic Teatre amb el suport del Grec 2019 Festival de Barcelona

Idea, text, creació i interpretació de Soren Evinson
Música de Daniel Papell
Acompanyament artístic de Florine Lindner
Vestuari de Samara Scott
Construcció de l’objecte escènic de Charlie Hope
Disseny de llum de Julia Bauer
Acompanyament de producció de Marine Budin
Fotografía: Sarah Daumerie

Coproducció: TNT (Terrassa), Le Phénix Valenciennes Pôle européen de création à Valenciennes /coopération international (França), Antic Teatre (Barcelona) i Kulturfabrik (Luxemburg)

Amb el suport del Graner-Mercat de les Flors, Konvent.0, L’Estruch. Fàbrica de creació de les arts en viu, Teatre Enjòlit i Generalitat de Catalunya

http://sorenevinson.com/

#ANationIsBornInMe
#GrecAntic19
#lanticalgrec
#Grec2019
#GrecCiutat
#EnCompanyia

A NATION IS BORN IN ME ocupa l’encontre mateix entre intèrpret i públic transformant la nostra presència en un relliscós camp de batalla. I a força de perforar aquesta trobada, construeix una forma irreemplaçable. Una cosa que desactiva qualsevol resistència. Una cosa contra la que no es pot lluitar. Una cosa per la que val la pena rendir-se.

A la llum del ressorgiment i enfortiment progressiu dels moviments nacionalistes i identitaris al segle XXI, A NATION IS BORN IN ME extreu dinàmiques que operen en aquests moviments i els barreja amb aspectes associats a les polítiques d’identitat, la cultura mediàtica, la cultura esportiva, la cultura de l’esforç, l’espiritualitat, la brutalitat i la híper-presència, provocant una estranya proximitat entre aquestes estètiques. A través de les diferents presentacions del cos, el text, la música, el cant i els objectes, A NATION IS BORN IN ME construeix un intens i delirant paisatge en què aquestes dinàmiques aparentment desconnectades s’enforteixen mútuament en una relació directa encara que de proposició incerta.


Soren Evinson es forma a l’Institut del Teatre de Barcelona i completa estudis de Màster a Central School of Speech and Drama, Universitat de Londres. Viu a Londres 6 anys. Allà desenvolupa la seva pràctica artística en col·laboració amb altres artistes i mostra les seves peces en espais no-convencionals de la ciutat. A Nation Is Born In Me és la primera peça que concep sol.

A través del cos, el text i l’espai, Soren Evinson genera situacions que especulen amb diferents estructures de poder vetllant els discursos fins a fer-los irrastreables. Combina materials coreogràfics amb la paraula i el cant per crear peces directes i delirants en una relació provocativa amb el públic. Conjuga so, text, moviment i espai perquè interactuïn formant organismes vius. Els seus treballs han estat presentats internacionalment en festivals de dansa, de teatre i de performance, galeries d’art, edificis abandonats i places públiques.

Descarrega el programa de mano

Subscriviu-vos a la nostra newsletter