Coproducció 2019

SANDRA GÓMEZ

TODO POR LOS AIRES

.
Durada: 55 min

Creació: Sandra Gómez
Intèrprets: Javi Vela i Sandra Gómez
Espai sonor: Javi Vela
Assistent de so: Paco Fuentes
Llums: Diego Sánchez
Col·labora: Vicente Arlandis

Amb el suport de l’Institut Valencià de Cultura (IVAC), l’Ajuntament de València, Teatro Pradillo (Madrid) i Antic Teatre – Espai de Creació (Barcelona)

Gràcies a Laura Laborda, Sala Carme Teatre i Sala Flotant – Espai teatral

Projecte seleccionat en la Convocatòria Circula 2018 (APDVC)

https://sandragomezproyectos.blogspot.com/

#totperlaire

 

Apartar el cos, desplaçar-lo cap a un costat, passar el testimoni del seu protagonisme. El so i la llum com a objectes centrals de l’escena, ja no el cos. L’espai, la seva reverberació i els elements que estan en ell en primer pla, desplaçant el cos a un segon pla. La temporalitat suspesa dels esdeveniments com a mestressa de l’escena i el cos ja no en el centre, el cos a un costat. Un cos que es permet «deixar passar» i que se suspèn en la línia temporal sense resistències.

Una proposta que explora tant les possibilitats narratives com la creació d’ambients que ofereixen el so i la llum; un exercici que planteja un trànsit del sentit visual a l’auditiu i de l’auditiu al visual.


Sandra Gómez. Màster en Producció Artística per la Facultat de Belles arts de València (especialitat en Pensament Contemporani i Cultura Visual). Llicenciada en Art Dramàtic i àmplia formació en dansa contemporània. Des de l’any 2001 treballa de manera conjunta amb Vicente Arlandis en el col·lectiu LOSQUEQUEDAN. Des de l’any 2012 treballa de forma independent en projectes centrats en el cos i el moviment: Tot per l’aire (Bilbao, 2018), Heartbeat (València, 2017), No soy yo (València, 2016) i The love thing piece (Madrid, 2013), entre altres. També participa en projectes d’altres artistes, com Cuerpo gozoso se eleva ligero de Vicente Arlandis (Madrid, 2019) i Estoy pensando en Tortugas de Claudia Faci (Madrid, 2018).


 

>>> Veure Sandra Gómez  TODO POR LOS AIRES (OBRA COMPLETA)

Per veure el vídeo de l’espectacle complet, sol·liciteu la contrasenya per correu electrònic a anticteatre@anticteatre.com.

Visualització reservada a professionals.

 

Subscriviu-vos a la nostra newsletter