3 i 4 desembre 2020

Paula Miralles

LP

Dijous 3 de desembre a les 20:00
Divendres 4 de desembre a les 20:00
Durada: 70 min
Entrades: 12 euros compra ONLINE // 15 euros compra TAQUILLA
Comprar
entrades

Creació i interpretació: Paula Miralles // Taller Placer
Assistència: Vicente Arlandis
Assistència musical i espai sonor: Alfredo SB i Mei
Il·luminació: Diego Sánchez

Col·laboren: CULTURARTS, Taller Placer i Teatro Inestable

http://www.tallerplacer.com/

#LP
#PaulaMiralles
#Performance
#PerformingArts

LP és una proposta escènica que mira de jugar amb  els límits d’allò musical. A partir de l’objecte «cançó» la peça treballa la descomposició i recomposició d’estos xicotets universos sonors per a endinsar-se en totes les seues possibilitats dramatúrgiques i escèniques. Partint de conceptes a vegades més tècnics i altres vegades més emocionals o biogràfics, la peça viatja d’una cançó a la següent teixint un fil musical íntim a compartir.


Paula Miralles treballe com a creadora i gestora en el camp de les arts escèniques.

Des de l’any 2002 i fins a l’any 2015 he treballat com a actriu en nombrosos projectes escènics.

Des de 2006 fins a 2017 treballe al costat del compositor d’electroacústica David Alarcón en diversos projectes centrats en la veu, el so, la música i l’escena. Des de l’any 2015 fins a l’any 2017 David Alarcón, Esther Vidal i Pilar Parreño ens inventem el ensemble COLECTIVO MORTERO i fem diverses peces amb violí, viola, electroacústica i oralitat.

Actualment forme part de TALLER PLACER al costat de Vicente Arlandis, Miguel Ángel Martínez, Violeta Ros i Aina Vidal. Un espai en el qual proposem activitats relacionades amb la filosofia, el so, la literatura, la política i les arts escèniques.

En 2018 vaig estrenar la meua primera peça en solitari LP. Un treball de veu i so a partir d’un repertori de cançons pop-rock dels anys 90. Des de llavors el meu treball de creació s’ha centrat en la veu, el llenguatge i el cos.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter