16-19 d'abril

Oscar Cornago & Juan Navarro

Se Alquila. Archivo vivo del actor

Dijous 16 d'abril a les 20:00
Divendres 17 d'abril a les 20:00
Dissabte 18 d'abril a les 20:00
Diumenge 19 d'abril a les 20:00
Durada: 70 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Juan Navarro

Oscar Cornago

SE ALQUILA és una conversa impossible entre un cap i un cos, entre el món de les idees i l’acció, entre el subjecte d’una conferència i l’objecte viu d’aquesta conferència; una conversa suspesa en un lloc incert entre passat i futur. La memòria de Juan Navarro com actor, performer, creador escènic i director teatral és l’eix que articula aquest espai suspès de converses impossibles. Una conferència performativa o una performance que es desplega en un temps obert de reflexió.

On queden els actors quan tots som actors?


Juan Navarro. Des dels anys 90 treballa amb companyies i directors com Anita Saij, Dance Lab (Copenhagen), La Fura dels Baus, Einstürzende Neubauten (Berlín), Roger Bernat i General Eléctrica (BCN), Sara Molina (Sevilla), Marta Galán (BCN). A partir de l’any 2000 es converteix en aliat habitual de Rodrigo García i La Carnicería Teatro. Entre l’any 2014 i 2017 forma part del projecte Humain Trop Humain al Teatre Nacional de Montpeller, dirigit per Rodrigo García. Col·labora amb artistas com Jan Lawers, Markus Öhrn, Anna Boralho i Joao Galan, Luis Garay, entre d’altres. Ha dirigit Tala, una adaptació de la novel·la homónima de Thomas Bernhard, a més d’espectacles de creació contemporània com Fiestas Populares, Agrio Beso, Baby, Nancy Spungen, Pequeño preludio (Inmortal), No-one is an island, El Bosque, entre d’altres. El desembre de 2019 estrena, En lo alto para siempre, una creació a partir de l’obra de David Foster Wallace.

Óscar Cornago ve del camp de la investigació en Ciències Humanes i Socials. El seu treball, desenvolupat des del Consejo Superior de Investigaciones Científicas de Madrid, està especialitzat en arts escèniques, estètica, art públic i teoría comparada dels mitjans. Forma part de l’equip d’investigació ARTEA, i és autor de nombroses publicacions; ha impartit cursos i conferències per Llatinoamperia i Europa, i comissariat projectes, trobades i seminaris en col·laboració amb artistas i plataformes de creació al voltant de la idea de teatralitat i comunitat, economía de les practiques artístiques, arxiu i memoria, o relació entre arts i entorns públics.
Entre els seus últims treballs hi trobem «Ensayos de teoría escénica. Teatralidad, público y democracia», o els volums col·lectius com «O teatro como experiência pública», «Hacernos un mundo. Ficciones colectivas» i «Conversar, habitar. Perspectivas críticas sobre la idea de participación.» .

Subscriviu-vos a la nostra newsletter