Festival INFLUX 2019
14 de novembre

ORIOL MORALES

Granotes

INFLUX 2019
Dijous 14 de novembre a les 20:00
Durada: 80 min
Entrades: 10 euros ONLINE i TAQUILLA (Abonament 4 dies - 30 euros - ONLINE)
Comprar
entrades

Dins del Festival INFLUX 2019 [vídeo a escena]

direcció i dramatúrgia: Oriol Morales i Pujolar
intèrpret: Gerard Bosch
audiovisuals: Aleix Plana
espai escènic i il·luminació: Mercè Lucchetti

producció: Aina Gomis (Sàndal Produccions)

http://www.influxfestival.org/

http://www.josepmjordana.com/habitual/

[PROGRAMA INFLUX 2019]
divendres 15 de novembre a les 20:00
LLAPISPANC + SRTA. “Y” + GUILLERMO CARRIÓN
L’INTERVAL COM A INTERVAL QUE VEUREM
/ MOMENTS DE FOSCOR, CERTA FOSCOR I D’ACTIVITAT INSECTÍVOLA

Acció sonora / performance / video / estrena
[+ info]

dissabte 16 de novembre a les 20:00
CAROLINA CABRERIZO / ZOZOBRA
REFÚGIENSE, YA NADIE ESTÁ A SALVO
espectacle audiovisual / estrena
[+ info]

diumenge 17 de novembre a les 20:00
MARINA BARSY JANER x ISIL SOL VIL
interNOS
Performance / vídeo / estrena
[+ info]

El Lalo toca una cançó. I després calla. I després comença a parlar. I parla de la Laura, la seva parella, i del pis on vivien, a Santiago de Compostel·la. I diu que la Laura, un dia, se’n va anar al llac Walden, al nord dels Estats Units. I que no va tornar mai.

El Lalo té una capsa. Una capsa amb les coses de la Laura. Una capsa amb les coses de la Laura que van trobar al motel de Concord, a pocs quilòmetres del llac Walden. El Lalo no sap què hi feia la Laura als Estats Units. El Lalo no sap res. Però ens ho intenta explicar tot.


ORIOL MORALES
Graduat en direcció i dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona, va debutar com a professional codirigint amb Aleix Plana els espectacles de Teatre SenseSostre. Més endavant desenvolupa la dramatúrgia i la direcció d’espectacles en solitari amb un equip format per artistes com Mercè Lucchetti (escenògrafa), Gerard Bosch (intèrpret) i Aleix Plana (videoartista). D’aquests espectacles, en destaquen Granotes, estrenada dins el cicle Noves Escenes de La Pedrera i posteriorment exhibida al Festival TNT i a la Sala Beckett, Bruels, premi Adrià Gual 2018, estrenada el juliol de 2019 al Teatre Lliure dins el Festival Grec o Articulado ligero, que té prevista la seva estrena al Teatre Tantarantana durant la temporada 2019-2020.


Sisena edició del festival INFLUX [vídeo a escena] que, una vegada més, col·labora amb Antic Teatre per potenciar els creadors que utilitzen el vídeo i el món digital com a eina fonamental d’expressió artística en les seves propostes escèniques. Abraça la feina d’artistes visuals, músics, poetes, ballarins, performers o creadors escènics que es mouen en els espais fronterers i híbrids. INFLUX vol ser una plataforma estable que doni projecció als creadors locals vinculats a la ciutat de Barcelona i per extensió a Catalunya, i vol contribuir a oferir una visió polièdrica sobre la diversitat de la creació contemporània.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter