Coproducció 2019

MARC VIVES MUÑOZ

LA FIESTA (CONCIERTO)

.
Durada: 60 min

Fotografía: Marina Sáenz de Pablo y Lluís Tudela

Coproducció: Antic Teatre Espai de Creació i Tractora Koop.E.

Col·laboració: LaCapella

Seleccionat al programa d’Artistes en residència (CA2M i La Casa Encendida)

Residència Addaya Centre d’Art Contemporani

Agraïments a Anna Manubens, Cris Celada, Fernando Gandasegui, Juan Canela, Nilo Gallego, Sofía Montenegroi, Martín Vitaliti  a totes les persones que han presenciat i possibilitat La Fiesta

http://marcvives.eu/

#lafiesta
#lasvacaciones
#performance
#melodíasimprovisadas
#cantarconlatripa
#excesoyderroche

Partint d’una conferència titulada La Fiesta de Roger Caillois del 1939, s’escullen fragments que són llegits, rellegits, recitats i sintetitzats fins improvisar una frase cantada. L’acció va entrant en un cicle de repetició mentre es domina l’espai i es força la condició física fins a l’extenuació. La conferència es divideix en els quatre dies de presentació i un cinquè dia, després de l’última funció on es convida al públic assistent a una espècie de conclusió a l’espai de La Capella del carrer Hospital.

Marc Vives Muñoz (1978). Es mou entre les arts visuals i les arts en viu. La seva mirada es fixa en les formes i protocols de les activitats d’oci, en temps que s’articulen la dicotomia entre rutina, vida regular i festa, lloc d’excepció. Principalment centrat en les qüestions que envolten a la producció artística, ha combinat la pràctica formant part del duo Bastué/Vives (2002-2012) amb la gestió i direcció de projectes com YProductions, HAMACA, Por La Vena, Radiobucket, un grup d’investigació d’Objectes d’estudi a la Fundació Antoni Tàpies, comissariant un cicle d’exposicions a la galeria SIS o posant en marxa el programa de residències de performance i arts visuals a l’Estruch (Sabadell). El 2013 cofunda Tractora Koop.E. (Mungia) i Azpi Kultur Elkartea (Donosti).

 

>>> Veure MARC VIVES MUÑOZ LA FIESTA (CONCIERTO) (OBRA COMPLETA)

Per veure el vídeo de l’espectacle complet, sol·liciteu la contrasenya per correu electrònic a anticteatre@anticteatre.com.

Visualització reservada a professionals.

 

Subscriviu-vos a la nostra newsletter