12-15 de novembre 2020

JUANA DOLORES

# JUANA DOLORES # * massa diva per a un moviment assembleari *

Dijous 12 de novembre a les 20:00
Divendres 13 de novembre a las 20:00
Dissabte 14 de novembre a las 20:00
Diumenge 15 de novembre a las 20:00
Durada: 75 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Dictatriz (interpretació, dramatúrgia, direcció): JUANA DOLORES
Comissariat polítc: Josemi Gutiérrez, Kevin Guerrero
Comissariat estètic: Rita Rakosnik
Comissariat ‘USHA-USHA’: David Aguilar
Comissariat tècnic: Sofía A. Martori

Coproducció: Teatre Kaddish, Antic Teatre, Festival TNT

Agraïments: Centre Cívic Can Felipa, Antic Teatre, Festival TNT

http://www.juanadolores.com/

#juanadolores
#massadivaperaunmovimentassembleari
#teatre
#performance

# JUANA DOLORES # * massa diva per a un moviment assembleari * és un solo performatiu que a partir de la descontextualització de la ideologia, la simbologia i la terminologia marxistes-leninistes, exhibeix el dolor de l’individu enfront la comunitat com un desig de ser sexualitzat socialment i culturalment, com una confessió, com una declaració d’amor.

«No creo en justificaciones. Justificarse es de cobardes y de traidores. Me esfuerzo para seguir sospechando el bosque – allí, a lo lejos / desde los andamios. Sin embargo, un viento dorado y mis pies titubean / y mi lengua titubea / y mi orgullo titubea: mi estúpido desequilibrio precipitándome contra la ideología que me sostiene.»


Juana Dolores (1992, El Prat de Llobregat), filla d’immigrants andalusos a Catalunya. És fundadora i coordinadora de l’artefacte cibernètic @HYBRIS.VIRAL en el què, juntament amb l’artista Sandy Moldavia, desenvolupa pràctiques curatorials en l’era del post-internet. # JUANA DOLORES # * massa diva per a un moviment assembleari * (2019-2020) és la seva primera peça teatral i actualment està treballant en la segona, * HIT ME IF I’M PRETTY * o Vladimir Maiakovski es va suïcidar per amor (2020-2021). També reflexiona sobre els límits del vídeo i la poesia, com es pot apreciar a la seva última peça audiovisual LIMPIEZA (2020). Enguany, ha rebut el 56è premi de poesia catalana Amadeu Oller pel seu poemari Bijuteria.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter