Els dilluns Flux Club

MASHED IN PLASTIC: THE DAVID LYNCH MASHUP MOVIE

FLUX CLUB

Projecció + col·loqui
Dilluns 25 de Setembre - 21:00
Durada: 90 min
Entrada gratuïta

Organitzat per HABITUAL VIDEO TEAM

fluxfestival.org
www.habitualvideoteam.org

sessió 10

MASHED IN PLASTIC: THE DAVID LYNCH MASHUP MOVIE

GAVIN BURRELL
Manchester, Anglaterra. Creador de mashups de vídeo i àudio. Fundador del web The Reborn Identity amb la finalitat de compartir-los.
www.rebornidentity.com

TOM COMPAGNONI
Sydney, Austràlia. Productor d’àudio i vídeo, creador de mashups, fundador de Wax Audio.
www.waxaudio.com.au

ANDY SMART (Colatron)
Birmingham, Anglaterra. Músic i DJ.
www.colatron.co.uk

ALAN BLACK (Linus)
Sud de Califòrnia, USA. Creador de mashups sonors, escriptor.
www.alanblack13.com

presentació

Reprenem la temporada una vegada passat l’estiu amb aquesta peculiar sessió dedicada al gènere videogràfic i musical del mashup. El mashup musical és un gènere de música popular basat en la combinació de dos o més temes musicals en una espècie de collage. De la mateixa manera, el mètode s’ha traslladat a la creació videogràfica, sobretot per a l’elaboració de videoclips.

Avui presentem Mashed in Plastic: The David Lynch Mashup Movie, un mashup molt especial elaborat, a partir dels films de David Lynch i de les seves bandes sonores, per l’equip de 1086 Productions, autèntics fans del director americà. Es tracta d’un tot continu que flueix i ens trasllada al seu peculiar univers d’imatges i sons, i que abraça tota la seva fecunda carrera cinematogràfica, des d’Eraserhead a Inland Empire passant per Blue Velvet o Twin Peaks.

_________________________________________
Mashed in Plastic: The David Lynch Mashup Movie

2009_83 min
Amb la finalitat de fer un homenatge al director nordamericà David Lynch, a les seves pel·lícules, bandes sonores i paisatges sonors, la gent de 1086 Productions i els seus col·laboradors van idear el 2008 Mashed in Plastic: The David Lynch Mashup Album, una col·lecció de sons de David Lynch barrejats intel·ligentment amb altres cançons.
I a continuació, el 2009, sota la direcció de Gavin Burrell van elaborar Mashed in Plastic: The David Lynch Mashup Movie, amb la creació de 18 vídeos per acompanyar cada pista sonora.
Director, productor Gavin Burrell (The Reborn Identity)
Productor i editor de so Tom Compagnoni (Wax Audio)
Director de fotografia, coproductor Andy Smart (Colatron)
Director creatiu, escriptor Alan Black (Linus)
Col·laboradors d’àudio Phil RetroSpector, Neiltomo, ToToM, G3RSt, RIAA, Voicedude, The Who Boys
Una producció de 1086 Productions
mashedinplastic.co.uk


Vuitena temporada de FLUX CLUB, un club de vídeo amb una periodicitat quinzenal que pretén reflectir la vitalitat del vídeo de creació de la nostra ciutat. Es tracta d’una extensió del Festival de vídeo d’autor FLUX, amb sessions obertes a tot el que està passant en el camp del vídeo a Barcelona, que complementen el festival des del punt de vista dels seus continguts i que estenen el seu període d’acció més enllà dels dies estrictament dedicats al festival. FLUX CLUB acull tot tipus de sessions amb projeccions, videoperformances i col·loquis que ofereixen al públic la possibilitat del contacte directe amb els videocreadors. Poden ser sessions monogràfiques d’autors reconeguts, temàtiques, dedicades a gèneres com la videodansa i la videopoesia, o col·lectives dedicades a autors emergents. FLUX CLUB és un espai de difusió del vídeo de creació a la ciutat de Barcelona.


Habitual Video Team és una associació sense ànim de lucre que té com a objectius principals la promoció de tot tipus d’activitats relacionades amb les arts audiovisuals i concretament amb la videocreació.
Una branca de les seves activitats és l’organització de festivals, cicles i mostres de vídeo, com el festival de vídeo d’autor FLUX, i el festival INFLUX [vídeo a escena] dedicat a les arts escèniques audiovisuals.
Una altra branca fonamental de la seva feina és la documentació videogràfica (gravació i edició) d’esdeveniments culturals generalment de petit format com concerts, poesia, performances o espectacles teatrals. A partir del 2012, posa en marxa el projecte SUMMA, amb la finalitat de convertir aquest patrimoni audiovisual de més de 1.000 gravacions en un arxiu videogràfic on line d’accés públic.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter