31 desembre

FESTA CAP D'ANY 2020 A L'ANTIC TEATRE

Dimarts 31 de desembre: 00:30
Entrades: COMPRA ANTICIPADA: 20 euros (consumició inclosa) (Venda: BAR de l'Antic Teatre) // COMPRA A TAQUILLA EL DIA DE LA FESTA: 25 euros (sense consumició inclosa)

**XUPITO ó CANYA GRATIX si arribes abans de l’01:30h!!!

El 31 de desembre el centre de Barcelona es mourà a ritme de música electrònica des de l’Antic Teatre, de la mà dels Djs Carles López (VChavales), Dj Baroxmix (Piatto Forte), Spy Dj (Electroclub) i acompanyats per les visual sesions de Melanie-wifi. Es tracta de la 15a edició d’aquesta ja mítica festa de Cap d’any a la ciutat.

Com cada any, la Festa de Cap d’Any a l’Antic Teatre és escollida per a molts com la millor opció per a poder celebrar l’entrada del nou any al bell mig de Barcelona (barri del Casc Antic – Born), sense haver de pagar preus abusius (preu de l’entrada 20€).

Antic Teatre proposa una festa electrònica des de les 0.30h fins a la matinada, en la que es podrà gaudir de sessions de música electro-experimental, techno-electro, underground, funky electro i visual sesions. L’espai disposa d’una sala de ball amb Dj set, zona de bar i ampli jardí exterior.

::::::: LINE-UP :::::::

______________________________
Baromix (Piatto Forte) DJ

 

 

Al llarg dels últims anys, el Dj establert a Berlín Barox s’ha fet conegut, sobretot pel seu italo-disc i les seleccions de disc eclèctiques per a comunitats locals berlineses i internacionals.

Ha estat Dj convidat a Bergain i molts espais més, celebrat i reconegut pel seu especial sabor de Groove i la seva capacitat de combinar les diferents facetes de la música electro/disco.

 

 

________________________________
Carlazz (Venga Chavales) DJ

Músic, productor & DJ nascut a Barcelona, ha actuat en més de 40 països, en tot tipus d’esdeveniments, clubs i festivals entre ells: Sónar-(Barcelona, New York), Sziget Festival-(Budapest), Ars Electronica-(Linz), Microwave Festival-(Hong Kong), Big Day Out-(Sydney),Red Bull Academy-(Oporto), Ushuaia Beach Club-(Eivissa) o en els Mtv Awards / EMA Europe 2011-(Belfast).Ha compost música per Alejandro González Iñarritu (Babel, Amores Perros), Sol Picó Cia de Dansa, Marcel.li Antúnez o Sergi Faustino.

Forma part de Reactable Systems col·laborant en el desenvolupament de Reactable i essent el músic principal i l’encarregat de mostrar l’instrument per tot el món. Carles també ha ajudat a crear Samplr, un instrument musical trencador per a iPad, aconsellant durant el desenvolupament i la producció dels sons demo i de la música.

___________________________
SPY DJ (Electroclub) DJ

Habitual en l’escena electrónica de Barcelona, conegut per la seva constant tasca de difusió de l’electro des de fa gairebé dues dècades. El 2001 va començar a punxar en públic i des d’aleshores, ha recorregut innumerables sales tant nacionals com internacionals, en què s’han programat les seves sessions i les festes Electroclub de les quals n’era organitzador, festes que van evolucionar en forma de col·lectiu per convertir-se més tard en netlabel.

El 2017 Spy crea el segell Útil Records juntament a Vema Diodes i María MS per editar estils com electro, techno, ebm. Segell que amb només 3 referències editades ha aconseguit situar-se en una bona posició generant una molt bona acceptació i feedback del públic, continuant així amb el seu objectiu de promoure l’electro i potenciant la seva preuada eina de treball, el disc de vinil.

A finals de 2019 ha vist la llum el mini àlbum Novo Area sota l’àlies que utilitza des dels seus inicis per a la composició i producción de cançons: The Bandit.

__________________________________
Melanie Wifi VJ

Carolina Cabrerizo, artista inquieta i multidisciplinària, s’amaga sota Melanie Wifi. Imatges embrutades, glitch, interacció amb l’audio… es fusionen en directe donant lloc a una deriva visual caòtica amb un sentit estètic exquisit… Val del Omar, Dziga Vertov, May Ellen Bute, Pedro Maia o Weirdcore … són alguns dels seus referents admirats.
Ha col·laborat i treballat en experiències conjuntes amb artistes plàstics, poetes, músics, dj’s, companyies de teatre i dansa.

L’heu pogut veure al Videocapsa del Flux 2016 al Arts Santa Mònica amb una peça sobre l’oblit i la memòria, a les sessions Guarrantinas del Centre d’Art Mutuo amb el seu ‘détournement pornovisual’, a la Sala Hiroshima amb la creació de l’imaginari  fosc i poètic del nou disc de DYSTONIA, a la Nau Bostik generant psicodèlia en directe per la banda murciana BOSCO, al Festival Influx 2019 a l’Antic Teatre amb Refúgiense, ya nadie está a salvo projecte conjunt amb l’artista ZOZOBRA, a Hangar amb el projecte personal HYPNAGOGIA & VCH, als  Recorreguts Sonors, Accions i Mutacions Sonores 2019 acompanyant al duet austríac CANNED FIT & PETEK GMBH al Centre Civic Convent de Sant Agustí , o fent improvisacions a les esbojarrades Jams Musicopoètiques de EL PUMAREJO.
https://vimeo.com/carolinacabrerizo
https://www.instagram.com/carolinacabrerizo/

Subscriviu-vos a la nostra newsletter