9 de Gener

Eduard Escoffet i Pope

Barba Corsini

Dimarts 9 de Gener a les 21:00
Durada: 50 min
Entrades: 6 euros ONLINE // 8 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Electrònica i spoken word

Veu i textos: Eduard Escoffet

Trompeta i electrònica: Pope

propost.org/escoffet

soundcloud.com/barbacorsini

Facebook.com/barbacorsini

Barba Corsini és el nou projecte del poeta Eduard Escoffet i el músic Pope, membre de STA i Fuego, entre d’altres bandes. Es tracta d’un projecte d’exploració de la veu i l’electrònica a mig camí entre l’spoken word i la improvisació. Un aporta la veu i els textos i l’altre la trompeta, la melòdica i electrònica, sense que quedin del tot definits els rols de cadascú. El nom del grup, per la seva banda, revela el gust per l’arquitectura moderna: Barba Corsini són els cognoms d’un arquitecte que, entre d’altres, va convertir les golfes de La Pedrera en moderns apartaments, que incloïen el seu propi mobiliari. Un arquitecte trencador i de línies simples que va traçar el seu propi camí. De la mateixa manera, Pope i Escoffet juguen sense contemplacions entre la poesia sonora i el dub, entre abstraccions sonores i el pop, entre la improvisació i la precisió del càlcul. Després d’uns quants anys de treball conjunt amb Bradien, comencen una nova aventura que vol endinsar-se encara més en els terrenys poc explorats del diàleg entre poesia i música.


Eduard Escoffet és poeta i agitador cultural. Ha practicat diverses vessants de la poesia, tot i que actualment se centrat en el treball poètic sonor i el recital en directe. A banda d’un gran moviment dins l’escena contracultural de Barcelona, ha presentat el seu treball arreu d’Europa i l’Amèrica Llatina, així com a la Xina i els Estats Units. És coautor de les obres de teatre ¡Wamba va! (2005), amb Gerard Altaió, Josep Pedrals i Martí Sales; puaj./ecs. (2005), amb Gerard Altaió i Josep Pedrals, i La Belbel underground (2006), amb Carles Hac Mor i Gerard Altaió. Ha publicat el llibre d’artista Estramps, creat a quatre mans amb l’artista Evru (2011), i els llibres de poemes Gaire (2012) i El terra i el cel (2014). Entre 2009 i 2016 va col·laborar amb la banda Bradien, amb la qual va publicar dos discos: Pols (2012) i Escala (2015).

Pope és un músic multiinstrumentista que ha anat fent una exploració profunda en el DIY a tots els nivells: tocar, gravar, compondre, improvisar. Durant els anys 2003-2004 neix Sally Thompson, un projecte d’improvisació psicodèlica. Cap al 2004, neix STA amb la idea de produir música sense prejudicis. A partir d’aquí comença una cerca més profunda en la producció i la mescla de cançons, sobretot amb el concepte del dub en la manera de fer la música i amb el punk en l’esperit. Ha participat en projectes com la BIB, IED8, Dub Corao, Holy, Sally Thompson i Bradien + Eduard Escoffet. Tots subterranis, tots viscerals. Actualment, a banda de Barba Corsini, participa en STA, Fuego, Aquófono i Kou Keri Kou.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter