22 març

Christophe Sainsot Tintou

Els Petits Llobatons

Antic for kids!
Diumenge 22 de març a les 11:00 i 12:00 (dos passis)
Durada: 35 min
Entrades: 5 euros nens/as // 8 euros adults ONLINE i TAQUILLA (menors de 2 anys, entrada gratuïta)
Comprar
entrades

Autor, compositor i actor: Christophe Sainsot Tintou

https://www.brucbrothers.cat/

 

Durant una festa familiar en una família de llops, uns llobatons decideixen escapar-se per anar a jugar al bosc. Després d’haver-se perdut, trobaran el camí ajudats per tots els animals del bosc. Els llops venen de molts països diferents i parlen molts idiomes: català, francès, anglès i italià!

Els Petits Llobatons utilitza molts instruments i titelles per fer viure als bebès un contacontes pensat per a ells. S’endinsaran en un món de sons i llengües i tindran la possibilitat de tocar tots els elements del decorat al final de l’obra.


Bruc Brothers Company és una companyia teatral dedicada a fomentar l’aprenentatge de les llengües a través d’obres de teatre musical originals escrites en diferents idiomes. Utilitza el teatre per endinsar els nens en el món de les llengües i del coneixement. Aquesta companyia fundada el 2012 pel Christophe Sainsot Tintou es planteja en cada funció l’objectiu de fomentar la curiositat dels nens cap a altres llengües i cultures de forma amena i molt divertida.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter