CIM
Mostra de propostes d’improvisació
22 de setembre

Carles Casallachs i Nav Vilain

PA POW POWAH POETRY

22 de setembre a les 20:00

Mostra (20-21.30h)
+
Xerrada artistes (21.30-22h)
Durada: 15 min
Entrades: 8 euros ONLINE i TAQUILLA (6 euros participants del taller i/o laboratoris CIM18)
Comprar
entrades

Poesia: Nav Vilain
Dansa: Carles Casallachs

https://carlescasallachs.wordpress.com/

http://www.navvilain.com/

http://cimbcn.blogspot.com/

Agafem el so que emet una poeta en escena i el moviment que crea un cos, posem tots dos materials a un mateix nivell i els tractem amb horitzontalitat. Inventem pautes que tractin veu i cos de la mateixa manera, i explorem diferents maneres de que s’afectin l’un a l’altre.
Potenciem una simbiosis no argumental, il·lustrativa o narrativa, sinó basada en la fragmentació, el ritme, la repetició, posant èmfasis en definir complicitats entre les dues presències escèniques.

Tres poemes que exploren el tòpic de la negació, l’acceptació i el despertar seran el nostre fil conductor, tant de contingut gramatical i fonètic com d’ imaginari compartit. 


Carles Casallachs, 1985, Barcelona. Entre 2001 i 2009, es va formar com a intèrpret en balls llatins i de saló, flamec, jazz i comèdia musical a l’Escola Coco Comin, i en dansa clàssica i contemporània al Real Conservatorio de Danza de Madrid. En 2012 es llicencià en Dansa i Coreografia a l’SNDO – School for New Dance Development (Àmsterdam). Paral·lelament, cursà Multimèdia i Fotografia a la Universitat Politècnica de Barcelona (es llicencià l’any 2006). El seu treball coreogràfic ha estat presentat des de 2011 en teatres i festivals de Catalunya, Portugal, Eslovènia, Alemanya, Holanda, Itàlia, Dinamarca, Regne Unit i Escòcia. La seva creació Por Sal y Samba va ser seleccionada per a la llista d’Aerowaves Priority Company (2012). En 2014 va fer una gira amb el col·lectiu social Whatahard per Tailàndia, Malàsia, Cambòdia i Indonèsia. L’any 2015 inicià la companyia Abast Elàstic junt amb Marina Colomina. Foren seleccionats per FiraTàrrega a través del programa Suport a la Creació amb la peça A.U.R.A., una producció d’Antic Teatre com a productora. Com a intèrpret ha treballat en escena per a Deborah Hay, Ann Liv Young, Benoît Lachambre, Simon Tanguy o Marta Ziółek. Ha rodat anuncis per a televisió, ha aparegut en un llargmetratge de Disney i ha treballat com a mim de carrer. Ha participat en projectes per a La Ribot, Kirstie Simson, David Zambrano, Jeremy Nelson, Robert Steijn, Frank Poelstra o Germaine Acogny. Durant els últims anys ha estat revisant valors i expandint formació i experiència en els camps de la docència i la sostenibilitat de recursos, treballant fora del sector de la dansa/teatre a un nivell més íntim, local i autogestionat.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter