14 d'abril

BRUC BROTHERS COMPANY

Electric Babyland

Antic for kids!
Diumenge 14 d'abril a les 17:00

>>16:00 - Sessió cancel·lada<<
Durada: 30 min
Entrades: 5 euros nens // 7,5 adults euros ONLINE i TAQUILLA (menors d'1 any, entrada gratuïta)
Comprar
entrades

Teatremusical, infantil i multilingüe per a nadons (de 0 a 5 anys)

Autor/compositor: Christophe Sainsot Tintou
Amb: Christophe Sainsot Tintou i Silvia Dotti
Escenografia: German de Laforé
Tècnic: Ismael Lopez de los Mozos

https://www.brucbrothers.cat/

En el subsòl d’una gran ciutat viu Mr. Sound i la seva ajudant, la Dotti. Tenen molta feina, han de fer de tot perquè la ciutat soni bé. Utilitzen molts instruments i màquines, però no poden amb tot. Per sort reben la visita de molts nens amb els seus pares i tots ells els hauran d’ajudar.

Un conte musical original pensat per als més petits. Utilitzant l’electrònica i molts instruments elèctrics i acústics pensats per als més petits, aquest espectacle interactiu és una experiència sensitiva i auditiva única per als bebès i els seus pares. A la vegada, conte i taller, Electric Babyland permet una interacció total entre l’actor i el públic. El públic no és només espectador, ha d’entrar al laboratori de Mr. Sound i ajudar-lo en la seva feina…


La Bruc Brothers Company és una companyia teatral infantil especialitzada en obres de teatre musical originals escrites en diferents idiomes. És una companyia innovadora que utilitza el teatre per endinsar als nens en el món de les llengües i del coneixement.

Creada l’any 2012 per en Christophe Sainsot Tintou, músic, actor i pedagog apassionat per les llengües, la seva proposta original i el seu estil innovador li va garantir una acollida molt bona des del principi. En només tres anys d’existència, la Bruc Brothers Company, que està a punt d’estrenar la seva setena obra, ha actuat en molts teatres i centres cívics de Barcelona, així com també en el Grec Festival.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter