31 de maig i 1 de juny

AZKONA&TOLOZA i ALUMNES DE 4t de l’Institut Pau Claris

#19

Divendres 31 de maig - 20:00
Dissabte 1 de juny - 20:00
Durada: 50 min
Entrada gratuïta

Idiomes: Català, castellà, mandarí, urdú, anglès i italià
Foto: Noa

Un projecte d’Azkona & Toloza per al projecte Creadors EN RESiDÈNCiA de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i el Consorci d’Educació de Barcelona (CEB).

Amb Carl Angelo Agliam Obaña, Mar Jason Barba Mendez, William Josue Cruz Dubon, Esmeralda Marcos Irias, Judith Martínez García, Paula Quintanilla Aribó, Bowen Shi, Rhudeen Verazon Andres, Majid Ali Aslam Ali, Zaira Andrea Cano Salazar, Aleix Duchel Provins, Virginia Mazzarino, Emon Mohamed Ahtasam, Esteisi Octavianna Perez Mendez, Andi Javier Pérez, Geomar Ramos Aquino, Muhammad Shahzaib Shoaib Akhter, Omar Yaser Anguel, Angelis Mendez  i el professor Xavier Calvo, ALUMNES DE 4T D’ESO DE L’IES PAU CLARIS 

La residència d’AZKONA I TOLOZA ha estat comissariada per l’Antic Teatre.

Amb el suport de Semolina Tomic, Elisabeth Ruiz, Carles Giner i la comunitat educativa de l’IES Pau Claris

http://blocsenresidencia.bcn.cat/pauclaris1819/

#enresidencia
#noa
#diecinueve
#dinou

I si la teva història particular no fos més que la suma de totes les nostres històries?
I si realment mai va haver-hi un tu fora de nosaltres?
Per cert, ara que te’n vas, t’enrecordaràs de nosaltres quan hagin passat alguns mesos?
Una última cosa abans d’anar-te’n, em deixes alguns calers? Prometo no oblidar-me de què te’ls dec.

A mig camí entre Barcelona, Pamplona i el desert d’Atacama, Azkona&Toloza són una parella d’artistes dedicats a la creació de projectes d’arts en viu que busquen rescatar les eines de creació contemporànies per a la relectura i la reescriptura del nostre passat comú. Amants de les possibilitats performatives del My First Sony, a més de desenvolupar els seus propis projectes en parella o per solitari, Azkona&Toloza han col·laborat, entre d’altres, amb la performer Sònia Gómez, el director d’escena Roger Bernat o la companyia de teatre documental mexicana Lagartijas Tiradas al Sol.

En aquest projecte es rodegen de 18 alumnes de 4t d’ESO de Visual i Plàstica de l’Institut Pau Claris de Barcelona. 18 històries i 18 biografies que no caben en aquest espai.


Des del 2009, el ICUB i el CEB desenvolupen Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona, un programa que introdueix la creació contemporània als centres públics d’educació secundària a través del contacte directe i continuat d’un creador amb els estudiants. És el segon any que Antic Teatre hi participa com a equip mediador. Durant la temporada 2017-2018, va treballar amb l’artista Mariona Naudín i les i les alumnes de l’IES Besòs. El procés va cristal·litzar en la presentació pública de la peça escènica Lo que nos quita el sueño (Antic Teatre, 10 de juny de 2018). Podeu consultar tota la informació del procés en curs d’Azkona&Toloza a l’Institut Pau Claris al web d’EN RESiDÈNCIA.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter