20 de setembre

ÁNGEL TIJERÍN PÉREZ / LIDIA GONZÁLEZ BERTRÁN

Vida

Dijous 20 de setembre a les 20:00
Entrada gratuïta

Llibre de poesia i música (tradició oral)

Ángel Tijerín Pérez – Poeta i llibreter
Lidia González – Capità de iot, discjòquei i sommelier

Col·laboradors:
DJ live: Troya Mondet
Edició videos: Olvido Vives
Veu en Off: El Comisario de la Luz
Técnic de so: Helga

facebook:
@lalibreriaontheroad
@troya modet gonzalez

instagram:
@libreriaontheroad
@troya modet

#vidaontheroad
#grabacionesdecampo
#tradicionoral
#troyamodet

Hi ha una veu que interroga i un poeta que contesta. La veu no té gènere ni noms. Una música anirà perfilant cada vers. Vida és un recorregut a través d’algú que busca definir-se i conèixer-se, que el coneguis i formis part del seu cos.


Ángel Tijerín Pérez: Després de treballar diversos anys en una gran llibreria de Barcelona, va decidir muntar la seva pròpia dedicada no solament als escriptors i poetes de la Generació Beat sinó també com a centre cultural i punt de trobada d’artistes i bohèmia del món. Amb Vida inaugura la Col·lecció On the Road per publicar la nova contracultura i convertir la llibreria en la veu de les rebels i els bojos de la vida.

Troya Modet (Lídia González, Sevilla 1985): Va crear un vincle molt important amb la música a través dels sons de tot el món, gràcies a grans viatges des de primerenca edat.
Sempre amb un gran interès per les diverses cultures i els seus orígens més primaris que l’han portat a no quedar-se en el superficial i indagar en el profund. Comença la seva carrera com a discjòquei a l’illa d’Eivissa i des d’aleshores recorre el món anant a diferents clubs i esdeveniments d’art i moda. En l’actualitat compta amb el seu propi espai ràdio sonor (Círculo de Borneo) a l’emisora Dublab. Avui en dia, a Barcelona, ha passat per la cabina de Casa Gràcia, Sala Art, Laut, Miscelanea, Freedonia, Antic Teatre, Casa Bonay, Macba, Soho House, Sound Eat, Poblenou Urban District, Palo Alto…

 

Subscriviu-vos a la nostra newsletter