28-30 d'abril 2022

Xenologia

x e n o l o g i a

Dijous 28 d'abril a les 20:00

Divendres 29 d'abril a les 20:00
Divendres 29 d'abril a les 21:00

Dissabte 30 d'abril a les 20:00
Dissabte 30 d'abril a les 21:00
Durada: 25 min
Entrades: 8 euros ONLINE i TAQUILLA

Concepció: Hannah Bilsky, Carla Redó, Palmira Sabaté, Pol Salvatella, Arnau Sanromà i Lulu Sauch

Intèrprets: Carla Redó, Arnau Sanromà, Lulu Sauch

Direcció, Espai, Il·luminació i Figurinisme: Palmira Sabaté i Pol Salvatella

Coreografia: Carla Redó

Disseny de so: Rodolfo Venegas

Fotografies i vídeo: Guillem Chesa

Producció: Teatreneu

#xenologia

 

La vida se sent i s’experimenta a si mateixa. Com a humans, una experiència primera que fem, en començar a sentir-nos viure, és la d’estar a la intempèrie, en soledat, i aquest sentiment és alhora la descoberta d’un mateix i de l’Altre. Ens adonem que som i que estem absolutament sols i separats dels altres, però els necessitem. Hem de relacionar-nos: en la nostra vulnerabilitat, podem fer-nos companyia, podem fer-nos mal. Els altres són un misteri –una presència que apareix fora de l’àmbit propi, estranya–; entendre’ls és una tasca que no coneix fi.

xenologia vol explorar la relació amb l’Altre a través d’entrellaçar cos, so i llum en imatges escèniques. Intenta crear un clima que ens pugui acostar a la pregunta «com viure junts».


Creemos que el arte es extrañamiento: mostrar de manera nueva, inquietante, aquello que nos es familiar. Esta convicción nos guía en la búsqueda personal hacia problemas de base que no suelen ser cuestionados, con la voluntad de mirar en su interior y probar a hacer una geometría.

Trabajamos a partir de ideas que construyen un complejo de sensaciones; un clima que quiere hacerse sentir. A través de la interrelación entre signos escénicos, intentamos dar lugar a una densidad plástica que tiene coordenadas propias.

Procuramos refrescar los sentidos, generar asociaciones que estimulen el imaginario ante la uniformización a la que se lo somete.

Xenologia somos Hannah Bilsky, Carla Redó, Palmira Sabaté, Pol Salvatella, Arnau Sanromà y Lulu Sauch.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter