Enquesta públics

Un públic fidel que veu en l’Antic Teatre un espai innovador, la preferència horària, el preu d’accés i l’ús de les noves tecnologies, constaten com l’Antic Teatre és un espai de dinamització cultural independent i únic a la ciutat.

L’objectiu principal de l’enquesta era conèixer quina percepció tenien els espectadors de l’Antic Teatre per establir, si eren necessàries, noves formules de relació. L’enquesta es va enviar per correu electrònic a totes les persones que van fer la compra d’entrades online durant l’any 2017.

Entre les dades rebudes destaquem la percepció de l’Antic Teatre com un espai innovador, de lluita i reivindicació. Tanmateix, el fet de disposar d’un espai exterior amb terrassa dóna un valor afegit a la oferta teatral; així el públic gaudeix de l’experiència d’anar al teatre complementant-la prenent una copa un cop acabat l’espectacle.

PÚBLIC FIDEL I PRESCRIPTOR

Més de la meitat dels enquestats fa més de quatre anys que venen a l’Antic Teatre. En destaquem també la forma d’escollir els espectacles; “si els hi recomana un amic o familiar”. El 91,67% diu que repetiria o recomanaria alguna dels espectacles. Cal també destacar que el 79,76% considera que el preu d’entrada és correcte, en comparació amb d’altres teatres de la ciutat.

Aquesta enquesta es va realitzar durant el mes de gener de 2018.

Descarrega-la tota en format pdf aquí.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter