Català /// Español /// English
logo Antic Teatre

[ MAPA ]  [ anticteatre@anticteatre.com ]  [ AdriAntic - RESIDÈNCIES ]  [ REFORMA_Antic]   [ REVISTA_MAGAZINE]   [ VIDEO CANAL] [ FOTOS ]

[Descomptes]   [Fitxa tècnica] [Recursos]  [Festival B2B - Barcelona <>Berlin]   [ Antic Horror Picture Show ]  [Blog Teatron]  [Archive_Memòries]


Versión Español → /// English Version → /// Deutsch Version →

<> DIVENDRES 8 NOVEMBRE <>

ANTIC TEATRE (BCN) & PIATTO FORTE (BLN)
presenten:

[+] INFO: Què és el Projecte B2B?

B2B Barcelona <> Berlín

Intercanvi internacional de música electrònica i arts multimèdia entre Barcelona i Berlín


Què és el projecte B2B?
El proyecto B2B, Barcelona <>Berlín, se inició en 2008 como una plataforma tanto para la exhibición de grupos musicales y artistas que trabajan con nuevas tecnologías como para la realización y producción de proyectos vinculados a dos espacios multidisciplinares, Piatto Forte en Berlín y el Antic Teatre en Barcelona.

Se da apoyo a artistas de todas las edades, tanto los más emergentes y no reconocidos, como los que tienen ya una larga trayectoria pero que tienen en común la dificultad para presentar sus trabajos en los circuitos y festivales convencionales ya existentes. Cada artista desarrolla su línea personal en la investigación de los sonidos, programas, video-creación (etc.) fuera de la creación convencional y comercial. Se seleccionan actuaciones en directo y sesiones de DJ de música experimental, Dance, Electro, Electro-punk, y arte visual. Por eso trabajamos en la dirección de descubrir y dar a conocer estos artistas, construyendo una plataforma de intercambio estable entre las dos ciudades.

Per què Berlín?
Perquè Berlín mola. Actualment Berlín és la ciutat més dinàmica i viva en relació a la fluxe artístic de tots els sectors. Les possibilitats que troben artistes allà per a poder realitzar i exposar els seus treballs és incomparable amb el què es pot trobar a cap altra ciutat d'Europa actualment. També és una ciutat que encara és assequible a artistes de tots els nivells socials, més rics o més pobres, en termes econòmics. La ciutat està plena de locals oberts tota la nit, galeries, clubs, botigues, espais de creació, teatres, festivals, auditoris, bars, etc., que disposen d'una legislació municipal flexible per tal de poder portar a terme totes aquestes activitats.

Aquest projecte es concreta en l'intercanvi internacional de música electrònica i arts multimèdia amb artistes de Berlín i Barcelona; que celebrarà aquest 2013 la seva segona edició a Berlin (gràcies al suport de l'ICUB, de l'Institut Ramon Llull i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya), i la seva sisena edició a Barcelona, sota el nom d'Antic Goes Electric Vol.VI.

El partner del projecte B2B a Berlín és Piatto Forte, una plataforma de creació de happenings, performances i live-acts. Está dirigida pel Dj. Baroxmix, Michele s'Alessio, músic i reconegut DJ en nombrosos clubs d'Europa i promotor de la música electrònica anticonvencional.

B2B Barcelona to Berlín (8 de novembre, 2013).
B2B Berlín to Barcelona - Antic Goes Electric Vol.VI.(23 de novembre, 2013).

Més Informació B2B Berlin <> Barcelona:

B2B - Barcelona <> Berlin (2012):
B2B - Barcelona to Berlin (2012) →
Antic Goes Electric Vol 5 →B2B - Barcelona <> Berlin (2011):
Antic Goes Electric Vol 4 →
Festival B2B - Barcelona <> Berlin (2010):
Antic Goes Electric Vol 3 →
Festival B2B - Barcelona <> Berlin (2009):
Antic Goes Electric Vol 2 →

Vídeo part 1:
Vídeo part 2:


Carlazz (BCN) Reactable Live Español → /// English → /// Deutsch →

[+] INFO


Performer/Dj: Carles López


www.reactable.com/events/ →

www.reactable.com/community/artist/160 →

twitter.com/djcarlazz →

twitter.com/djcarlazz →

Reactable

Neix del concepte de com fer música amb un ordinador, millor que amb el teclat i el mouse. El resultat és una taula tàctil en què l'intèrpret va generant el so, col·locant objectes sobre de la superfície, manipulant-los, i connectant-los entre sí, una nova forma de fer, entendre i veure la música.

El fet de fer servir un sol instrument per fer un concert sencer, crea un vincle especial, íntim. Carles porta temps viatjant només amb la taula, aprenent, ensenyant, creant un llenguatge, mai hi ha dos concerts iguals... Carles vs Reactable.


Carles López aka Carlazz

Músic, productor & DJ nascut a Barcelona, ha actuat en més de 40 països, en tot tipus d'esdeveniments, clubs i festivals entre ells: Sónar-(Barcelona, New York), Sziget Festival-(Budapest), Ars Electronica-(Linz), Microwave Festival-(Hong Kong), Big Day Out-(Sydney),Red Bull Academy-(Oporto), Ushuaia Beach Club-(Eivissa) o en els Mtv Awards / EMA Europe 2011-(Belfast). Ha compost música per Alejandro González Iñarritu (Babel, Amores Perros), Sol Picó Cia de Dansa, Marcel.li Antúnez o Sergi Faustino.

Forma part de Reactable Systems col·laborant en el en el desenvolupament de Reactable i essent el músic principal i l'encarregat de mostrar l'instrument per tot el món.XTRNGR (BCN) Live/ Electronica Español → /// English → /// Deutsch →

[+] INFO


Music productor: Kenny Perez


http://xtrngr.tumblr.com/ →

Darrere del pseudònim de XTRNGR s'amaga el barceloní Kenny Pérez.

La seva música barreja diferents estils d'electrònica experimental des del IDM fins a les noves tendències de la bass music, música complexa i experimental però sempre amb molta dosi d'emotivitat.
Després del seu començament l'any 2010, ha publicat en diverses netlabels i discogràfiques independents d'arreu del món, com Cold Tear Records, Outlier Recordings o Fwonk, per anomenar algunes.

El 2012 va publicar Together al segell Discontinu Records, del que va rebre molt bones crítiques per la premsa especialitzada i el que el va portar a tocar en festivals de renom com Mutek o Sónar. Actualment está preparant un nou àlbum que presentarà a finals d'any .


Wooky (BCN) Live Español → /// English → /// Deutsch →

[+] INFO


Actuació musical en directe:Albert Salinas Claret
Actuació visual: Miquel Arregui


www.wooky.cat →

Albert Salinas

Conegut als escenaris com a Wooky, va irrompre a l'escena electrònica barcelonina l'any 2010 amb la publicació de The Ark. L'edició d'aquest Ep va significar la primera referència de Lapsus Records, el seu propi segell discogràfic, on Wooky va demostrar una habilitat única per barrejar sons orgànics amb melodies avantguardistes; un replantejament imaginatiu, fresc i decididament pop de les bases de l'electrònica intel·ligent de principis dels 90.

Després d'haver despertat l'interès de la crítica i la premsa musical especialitzada, l'hem pogut veure als escenaria d'importants festivals nacionals i internacionals com el Sónar o el L.E.V., així com també formar part de les residències "Red Bull Music Studio - Pequeño Formato".

Amb el flamant fitxatge pel prestigiós segell discogràfic spa.RK i el llançament del seu nou àlbum programat per al proper octubre, Wooky presentarà tot el seu nou material a l'edició d'enguany en un espectacular format audiovisual junt al reconegut artista Videocratz.


Videocratz (BCN) Live Visuals Español → /// English → /// Deutsch →

[+] INFO


Actuació visual: Miquel Arregui


vimeo.com/mikiarregui →

Videocratz

És l'alter ego de Miki Arregui quan es dedica a fer sessions de visuals en directe com a Vj o en col·laboració amb altres artistes musicals com foren Màquina de Turing en el passat, o Wooky i Filastine en el present.

Pel que fa a la creació del material visual, Videocratz té un especial interès, entre altres coses, en el joc i manipulació del temps, l'espai i el desplaçament físic; emprant tècniques fotogràfiques d'animació com el timelapse-hyperlapse, l'animació clàssica...ja sigui tant en stop motion d'objectes com de càmera.

Paisatges, retrats, detalls, macros...

Una altra característica de les sessions és el joc amb la realimentació visual (feedback) tant per software com per hardware; que permet la descomposició dels clips i accentua encara més la riquesa sincrònica dels moviments, canvis o desplaçaments i propicia la creació d'infinits visuals semi-aleatoris, estèticament propers al glitch, que doten al material figuratiu predominant d'un caràcter abstracte.

Quant al contingut, les sessions de Videocratz es caracteritzen per la crítica no directa, suggerida, el missatge, la contraposició de conceptes, l'humor o la poesia visual, l'observació del món que ens envolta, entre d'altres coses, oferint-nos certs aspectes de la "realitat" filtrats a través de l'òptica, el sensor i l'ull d'un mateix. Tot això sovint mesclat a un ritme sincrònic a la música, desembocant tant en la creació d'atmosferes visuals com en una mescla desenfrenada i un punt epilèptica.


Electrosexual (BCN) Live Español → /// English → /// Deutsch →

[+] INFO

www.electrosexual-official.com →

soundcloud.com/electrosexual →

Enfant terrible de l'escena underground de música electrónica, Electrosexual és molt més que un productor, un hacker o un fiestero. És un artista apassionat i sorprenent a qui li agrada mesclar estils, identitats i gèneres, mantentint intacte l'esperit i la força de la pista de ball però traspassat a un món molt personal.

Els seus recents remixes de Noblesse Oblige, Desireless, Steve Morell, Aminus & Aniatleprogrammeur, i el seu nou single Devolution amb vocalista convidada Transformer di Roboter, están ja a la venda.


DJ Baromix (BLN) DJ Set Español → /// English → /// Deutsch →

[+] INFO

Les nombroses influències que ha assimilat es reflexen en els seus variats sets de Dj, que inclouen disco, downtempo, lounge, funky electro, re-edicions i italo-disco. Amb Marek Barath va formar Duplikat Records el 2003.

Un any més tard va obrir una botiga de discs, Piatto Forte, que es va convertir en una espècie de caldera, per a músics locals i recentment arribats a Berlín, oferint concerts en directe dins del local i creant una plataforma per a artistes amb l'objectiu d'estendre les xarxes i promoure i millorar la música experimental i underground. No va ser casualitat que s'involucrés en el teatre barceloní Antic Teatre, amb qui organitza, des del 2007, un festival que uneix les dues ciutats, més conegut com B2B.

www.piattoforte.org/ →


Steve Morell (BLN) DJ set Español → /// English → /// Deutsch →

[+] INFO


www.pale-music.com →

soundcloud.com/steve-morell-tracks/modern-noir-soiree-dj-set →

DJ Esteve Morell presentarà part del seu treball com a Dj, remixer i productor.

Remixer, DJ, productor i músic, fundador de la discogràfica 'Pale Music Int.' i del festival underground alemany "Berlin Insane".

Com a fundador i integrant del duo DJ i remix "The Scandals" amb Emma Eclectic, ha treballat en remixes i col·laboracions per a artistes com Miss Yetti, Bruder & Kronsädta amb Nina Hagen, Eric D. Clark, Ascii Kisko, Punx Soundcheck amb Marc Almond, Pink Grease, Neonman, Beroshima, Lola Angst, Atomizer, Junesex, The Nihilists, Boy George, Trafalgar, Schwefelgelb, DJ Donna Summer i DJ Wool.

Com a DJ internacional, Steve Morell toca en clubs i festivals del món sencer i ha produït remixes de: Mona Mur & En Esch, Gods of Blitz, The Vanishing, Martha & The Muffins, Shed, The Antiquark, The Stylists, Narcotic Fields, The Prostitutes & Warren Suicide, i actualment treballa en remixes per Nikaya (Alemanya), Hanin Elias (Alemanya), i Sister Chain & Brother John (Israel/Irlanda).

Actualment Morell es concentra en el seu nou àlbum en solitari The Life and Death of Jimmy Pheres and his Rise from the Underworld. L'àlbum sortirà a l'octubre del 2012 i conté una gran selecció de músics convidats, com N.U.Unruh (Einstürzende Neubauten), Andi Sexgang, Valerie Renay & Sebastian Lee Philipp (Noblesse Oblige), Hank J. Manchini (Kill the Dandies!), Martin Craft (Jarvis Cocker Band), Nackt (Warren Suicide), Kevin Mooney (Adam & The Ants) etc.

El segon single, Lady Pheres, es va emetre com a duet amb Monika Pokoma al maig del 2012. El tema ha estat citat com "la melodia més bonica del 2012" i el duet s'ha comparat amb altres com Nick Cave & Kylie MInogue - Where the Wild Roses Grow; Blixa Bargeld & Meret Becker - Stella Maris y Gainsbourg & Jane Birkin. L'octubre del 2012 sortirà un 12" single més disc, "Floating over the abyss of an unknown wasteland / Get it up" amb veus de Monica Pokorná i Valerie Renay.

DJ Steve Morell s'està centrant més en el Nu-Disco & Electro convinat amb New Wave.

Lady Pheres →


logotipos patrocinadores c. Verdaguer i Callís 12 · BCN · tel. 93 315 23 54 · anticteatre@anticteatre.com · www.anticteatre.com

Amb la col·laboració de: // Con la colaboración de: // With the collaboration of: // Avec la collaboration de:

Antic Teatre és membre i treballa en xarxa amb: // Antic Teatre es miembro y trabaja en red con: // Antic Teatre is a member and networking with: